Du vill inte ha mig, varför får ingen annan tycka om mig

Du vill inte ha mig! Varför får ingen annan tycka om mig då?

Du vill inte ha mig, varför får ingen annan tycka om mig då?

Har du varit med om när en person vägrar släppa dig, trots att personen ifråga inte vill ha med dig att göra?

Lagom till man börjar landa och börjar umgås med andra, då kommer det ett meddelande. Ett meddelande med något slags dolt budskap eller en pik om att man inte har älskat personen eftersom man umgås med andra.

På meddelandet svarar man, men du vill inte ha mig! Och svaret blir en påminnelse om alla misstag och fel som man har gjort i det förflutna. Inkluderat i svaret är också att man är vatten värd, du kan inte förändras, personen skulle aldrig en överväga att ge en andra chans och så vidare.

Men varför hålla kvar vid någon som är en så dålig människa? En sån dålig människa bör man helt undvika att kontakta.

Är man någon slags säkerhetslina som bara ska finnas till hands när det behövs? Duger man bara till att sms’a ibland?

Dela gärna quotebilden/inlägget. ❤ Dela gärna med någon som håller kvar dig men inte vill ha dig.